Tohtori Tolosen tuotteisiin luotetaan

Valittujen Palojen Luotetuin Merkki -tutkimuksessa ravintolisien katerogiassa Tohtori Tolosen terveystuotteet ovat sijalla kolme. Ne ovat olleet markkinoilla jo yli 25 vuotta.

Euroopan suurimpiin vuosittaisiin bränditutkimuksiin kuuluva Luotetuin Merkki -tutkimus on kertonut jo 15 vuoden ajan, mitkä tuotemerkit herättävät suomalaisissa ja muissa eurooppalaisissa suurinta luottamusta. Tutkimus on erittäin kattava. Koko Euroopassa vastaajia oli seitsemässä maassa liki 16 000 ja Suomessa 2 000, antaen siten tarkan kuvan siitä, mihin ihmiset oikeasti uskovat ja luottavat. Tänä vuonna tutkimukseen osallistuneet suomalaiset mainitsivat yhteensä liki 1 800 eri tuotemerkkiä 38 eri kategoriassa.

Ravintolisien elinkaari on yleensä melko lyhyt, usein vain muutama vuosi. Kilpailu kiristyy jatkuvasti ja uusia brändejä tulee markkinoille kaiken aikaa. Mutta on myös tuotemerkkejä, joita kohtaan suomalaisten luottamus on pysyvää ja järkähtämätöntä. Luotetuimmiksi merkeiksi pääseminen ei ole helppo saavutus.

Lähde: Valitut palat