Jääkiekkoilija Pasi Nielikäinen luottaa karnosiiniin

Pasi Nielikäiselle ovat ravintolisät tuttuja jo vuosien takaa. Jääkiekko on raskas fyysinen laji, jossa tarvitaan pelisilmän lisäksi rautaista suorituskykyä. Räväkkä laitahyökkääjän pelityyli syö energiaa, joten ravinnon koostumuksesta ja tärkeiden ainesosien saannista täytyy huolehtia. - Tri Tolosen Sport-Carnosinia olen käyttänyt viime syksystä lähtien ja olen siihen todella tyytyväinen, Pasi toteaa.

Ravintolisät kuuluvat ammattiurheilijan arkipäivään. Pasi käyttää Sport-Carnosinin lisäksi mm. E-EPA-kalaöljyä ja vitamiineja. Myös Pasin vaimo Jenni Nielikäinen (o.s. Anttila) käyttää ravintolisiä aktiivisesti. Jenni on tunnettu missi ja malli, joten terveet elämäntavat ovat tärkeitä hänellekin.

Pariskunnan yhteisiin harrastuksiin kuuluvat koirat ja moottoripyöräily. Lumien sulamista odotellaan malttamattomina Nielikäisen perheessä.

Juuri päättyneen SM-liigakauden Pasi edusti Jokereita. Vauhdikas ura on vienyt Nivalan miehen Miamin, Porin, Manchesterin, Vantaan, Oulun, Lappeenrannan ja Hämeenlinnan kautta Helsinkiin.

Kaiken kaikkiaan Pasi on pelannut kunnioitettavat 192 ottelua SM-liigassa. Suomen Mestaruus tuli HPK:n riveissä vuonna 2006 ja SM-hopea Kärpissä kolme vuotta aikaisemmin. Sopimus Jokereissa umpeutuu tänä keväänä, joten vielä on salaisuus, missä väreissä Pasi nähdään ensi syksynä.